Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,


Με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυση των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, διοργανώνουμε μια μεγάλη ψηφοφορία βιβλίων για τη σειρά παιδικής λογοτεχνίας ΦΡΟΥΤΑ.

Τα ΦΡΟΥΤΑ μας πρωτοεμφανίστηκαν το 2000 ως μια ολοκληρωμένη σειρά κατανόησης και ανάγνωσης, επιμελημένη µε παιδαγωγικό προσανατολισμό από αγαπημένους Έλληνες και ξένους συγγραφείς και εικονογράφους. Τα βιβλία της σειράς αποτελούν πολύτιμα εργαλεία κάθε δασκάλου σε όλες τις τάξεις του σχολείου, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις ώρες της Ευέλικτης Ζώνης – Φιλαναγνωσίας.

Η γνώμη σας για τα βιβλία της σειράς ΦΡΟΥΤΑ έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, καθώς όλα αυτά τα χρόνια δουλεύετε στην τάξη μαζί τους, διαβάζοντάς τα και πραγματοποιώντας πλήθος δραστηριοτήτων φιλαναγνωσίας με τους μαθητές σας. Συνεπώς, θα μας δώσει μεγάλη χαρά αν συμμετάσχετε ψηφίζοντας τα βιβλία της σειράς ΦΡΟΥΤΑ που έχετε ξεχωρίσει. Όσοι συμμετέχετε στην ψηφοφορία θα λάβετε ως ευχαριστήριο δώρο ένα συλλεκτικό ημερολόγιο για το σχολικό έτος 2019-2020, ενώ κατόπιν κλήρωσης δέκα τυχεροί θα κερδίσουν από ένα πακέτο δεκαπέντε βιβλίων της σειράς ΦΡΟΥΤΑ και ένας εκπαιδευτικός θα διεκδικήσει ένα tablet!

Στοιχεία επικοινωνίας
Καταχώριση στοιχείων
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα λάβετε αυτόματα e-mail για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας, ώστε να προχωρήσετε στην ψηφοφορία. Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά για την αποστολή του δώρου σας.

Ενημέρωση και προσωπικά δεδομένα

Ψηφίστε τα καλύτερα ΦΡΟΥΤΑ για την κάθε σειρά, πατώντας επάνω στην αντίστοιχη καρτέλα (ΜΠΑΝΑΝΑ 2-4 ετών, ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ 5-6 ετών κοκ.)! Μπορείτε να επιλέξετε μέχρι 3 τίτλους ανά σειρά.

ΒΗΜΑ 2
ΒΗΜΑ 3

Επιβεβαιώνουμε τα βιβλία που επιλέξατε να αναδείξετε.